Virkeä Fiilis liittyy Firstbeat Life -kumppaniksi 

Virkeä Fiilis tuo Firstbeat Life -ratkaisun osaksi palveluitaan

Virkeä Fiilis tuo
Firstbeat Life -ratkaisun osaksi palveluitaan

Firstbeat Life on edistyksellisin teknologia stressin ja palautumisen hallintaan.

Firstbeat Life on tilauspohjainen hyvinvointiratkaisu, joka auttaa edistämään terveyttä, ennakoimaan mahdollisia työkykyriskejä ja jaksamaan arjessa paremmin. Ammattilaistason teknologia tarjoaa erittäin tarkkaa fysiologista mittausdataa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista.

Säännölliseen käyttöön tarkoitettu palvelu koostuu yksilöiden henkilökohtaisesta mittalaitteesta ja mobiilisovelluksesta, yritys- ja ryhmäraportoinnista työkykyjohtamisen tueksi sekä ammattilaisten hallintajärjestelmästä. 

Virkeän Fiiliksen tarjonnassa Firstbeat Life täydentää valmennuspaketteja ja eritoten kuntoremontissa laite on käytössä. Laite jää asiakkaalle omaksi.

Firstbeat Life -kumppani - Virkeä Fiilis - Lahti
"Ennaltaehkäisevien terveys- ja hyvinvointipalveluiden merkitys kasvaa globaalisti. Kun johtava mittausteknologiamme yhdistyy osaksi ammattilaisten palveluita ja osaamista, voimme auttaa stressin ja palautumisen hallinnassa sekä kohti terveellisempiä elintapoja tehokkaasti."
Tero Lehtonen
Firstbeat toimitusjohtaja

Firstbeat Technologies lyhyesti

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin ja huippu-urheilun parissa toimiva yritys, jonka johtava fysiologinen analytiikka sekä palvelut auttavat parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva sykevälimittaus tuottaa erittäin tarkkaa yksilöllistä tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan vaikutuksista. Kahden vuosikymmenen aikana olemme saaneet auttaa yli 10000 organisaatiota sekä tuhansia urheilujoukkueita yli 70 eri maassa.

Lue lisää Firstbeatista